• Investeren in het Koninkrijk

    Geven

Doneer nu

Maandelijkse donaties

Voelt u zich geleid om LoveUnlimited Ministries maandelijks te ondersteunen? Stuur ons dan een e-mail met uw naam, adres en telefoonnummer en laat een van onze medewerkers contact met u opnemen. Om veiligheidsredenen mag u uw creditcardgegevens NIET vermelden in een e-mailbericht. Het is op elk moment mogelijk om u af te melden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LoveUnlimited Ministries is een Nederlandse bediening, geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel, KvK nummer 18084212.

Een daad van aanbidding

Onder het Oude Verbond was het heel normaal dat het volk Israel hun tienden gaven, als een daad van aanbidding. Sterker nog, God verwachtte dit ook van een ieder van hen (Maleachi 3:8-12). Het werd en word beschouwd als een daad van aanbidding en gerechtigheid. Onder het Nieuwe Verbond blijft die eis bestaan, maar de inzet is hoger. Jezus Christus heeft met Zijn Eigen Bloed voor onze levens betaald. Hij heeft je leven voor de eeuwigheid gekocht. Dat betekend dat nu alles van Hem is. Dus niet langer 10%, maar 100%.

We weten dat er vele leiders zijn die dit maar al te graag gebruiken, zodat ze om je geld kunnen bedelen. Wees gerust, dat gaan wij niet doen. In plaats daarvan willen wij alleen benadrukken dat wanneer alles 100% van de Heer is, dat Hij dan ook moet kunnen beslissen wat ermee gebeurd. Niet jij. Niet een leider. Niet iemand anders. Hij weet wat je nodig hebt, Hij kent de verlangens van je hart en Hij kent de juiste timing voor alles. God heeft een plan voor alles, ook voor je financien.

Hoe kun je weten of je iets moet geven? Als je hier bent en een bedrag in gedachten hebt, met de bereidheid dit te zaaien, dan is dat het (Fil. 2:13). Er is geen plaats in de Bijbel waar God toestaat dat wij Hem beproeven, behalve in Maleachi 3:10-11.

Breng al de tienden naar het voorraadhuis, zodat er voedsel in Mijn huis is. Beproef Mij toch hierin, zegt de HEERE van de legermachten, of Ik niet de vensters van de hemel voor u zal openen, en zegen over u zal uitgieten, zodat er geen schuren genoeg zullen zijn. Ik zal ter wille van u de kaalvreter bestraffen, zodat hij de vrucht van de aardbodem bij u niet te gronde richt, en de wijnstok op het veld bij u niet zonder vrucht zal blijven, zegt de HEERE van de legermachten.

Als je geen bedrag op je hart hebt of niet ervaart dat de Heilige Geest je zegt iets te geven, doe het dan gewoon niet. Zo eenvoudig is het. Laat Hem beslissen wat je geeft en aan wie je het geeft.