dinsdag 11 december 2018

A ANBI

ANBI

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Stichting LoveUnlimited Ministries is wat binnen Christelijke kringen een ‘Christelijke bediening’ wordt genoemd. Het doel van deze bediening is om zoveel mogelijk mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus en om gelovigen te onderwijzen, o.a. over onderwerpen die vandaag de dag niet of nauwelijks meer worden besproken in de kerk. 

De stichting tracht dit doel in de komende periode te verwezenlijken door het organiseren van samenkomsten en het publiceren van Bijbelonderwijs, zowel middels drukwerk als online. In de afgelopen jaren hebben wij mogen constateren dat wij online een gemiddelde van 2 miljoen hits per jaar kregen, een trend die wij gestaag zien doorzetten. Tevens valt het ons op dat wij hiermee met name de mensen bereiken die op zoek zijn naar een antwoord op de vraag: “Hoe kan ik gered worden?”

Om deze doelen te bereiken zijn mensen nodig die zich op vrijwillige basis willen inzetten om de doelen mee te helpen realiseren. Hierbij moet men denken aan mensen die voorbede doen en/of praktisch meehelpen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook financiën nodig om onze evenementen te kunnen blijven organiseren, om mensen uit te kunnen nodigen, voor de huur van zalen, licht en geluid, voor de huur van videoapparatuur enz. Maar ook zijn er financiën nodig om mensen online te kunnen blijven bereiken, via onze (beveiligde) websites en andere kanalen.

Algemeen belang

De Stichting LoveUnlimited Ministries zet zich voor 100% in voor het algemeen belang. De stichting kent geen leden, maar wel een duidelijke doelstelling t.b.v. het algemeen belang, namelijk het onderwijzen en verspreiden van het Woord van God, met alle middelen die daartoe ter beschikking staan. Hier wordt onder meer onder verstaan het organiseren van conferenties, seminars en thema-avonden, het verlenen van pastorale zorg, het verspreiden van drukwerk (boeken, folders, flyers) en het verspreiden van onderwijs via digitale kanalen (eigen website, social media enz.). Alle voorgenoemde activiteiten en communicatiemogelijkheden zijn voor iedereen beschikbaar.

Meer informatie

Wanneer u meer informatie wenst over LoveUnlimited Ministries, dan kunt u via de onderstaande links ons beleidsplan en de jaarstukken bekijken.

Beleidsplan: Download Beleidsplan
Jaarverslag: Download Jaarverslag
Jaarrekening: Download Jaarrekening

Als u mee wilt helpen om dit werk te ondersteunen, klik dan hier.

Meest Gelezen

De Zalfolie Winkel

Nieuwsbrieven

Abonneer je (gratis) op onze nieuws- en onderwijsbrieven, door hieronder je
e-mailadres in te vullen.

@LoveUnlimitedNL

Thu Dec 06 11:37:57 +0000 2018

@AskPayPal Thanks for the messages. In conclusion, #PayPal refuses to share any #details on the #cause of this… https://t.co/ddRUi7H1Mi
Thu Dec 06 08:46:10 +0000 2018

RT @IsraelMFA: Since Israel's withdrawal from the #Gaza strip in August 2005, #Hamas fired over 12,000 rockets, targeting Israeli civilians…

Echte verandering. Harten die volledig aan Jezus zijn overgegeven. Levens die volledig hersteld zijn.

Email: info@love-unlimited.org
Telefoon: 087 784 6565