dinsdag 11 december 2018

B Boeken

Boek: De Gezalfde Bruid, de betekenis van Zalving en Zalfolie

Omschrijving:

Door het hele Oude Testament en door het hele Nieuwe Testament gebruikte het gehele volk Israël dagelijks Zalfolie voor hun eigen persoonlijke gebruik. Vanaf het begin van de eerste gemeentes, tot maar liefst negen eeuwen later, gebruikten ook alle Christenen dagelijks Zalfolie voor hun eigen persoonlijke gebruik. Vrijwel parallel aan het verdwijnen van dit kostbare gebruik, begon de kerk haar kracht te verliezen en namen de wonderen en tekenen in hoog tempo af. Zou er een connectie kunnen zijn?

Duik in de mysterie van de Zalving en de Zalfolie en ontrafel de geheimenissen die de Bijbel openbaart over dit eeuwenoude gebruik. Ga op zoek naar de verborgen schatten over de diepe en vergaande betekenis van de Zalving en ontdek een God die Zijn zegeningen, genade en gunstbewijzen maar wat graag wil delen met Zijn kinderen. In deze krachtige boodschap zal de auteur al de vragen die u ooit heeft gehad over het gebruik van Zalfolie en de Zalving beantwoorden. De Zalving is het beeld van de Heilige Geest Die op en in ons is, als de plaatsvervanger van Jezus Christus op aarde. Door meer te leren over de Zalving en de Zalfolie leren we meer over Wie de Heilige Geest is, hoe Hij te werk gaat en waarom Hij de dingen doet die Hij doet. De oorsprong van de Zalving en de Zalfolie is dan ook niet van deze wereld, maar komt voort uit de Gezalfde Zelf.

In dit boek zal de auteur vragen beantwoorden zoals:

  • Wie mag Zalfolie gebruiken?
  • Wanneer kan Zalfolie gebruikt worden?
  • Waar kan Zalfolie voor gebruikt worden?
  • Wat is de betekenis van Zalfolie?
  • Wat voor verschillende soorten Zalving zijn er?
  • Wat zijn de betekenissen van de geuren?
  • Kan de Exodus Zalfolie nog steeds gebruikt worden?

Vermeld de Bijbel meer over Zalfolie, dan alleen de Zalving van de zieken in Jakobus 5? Jazeker. Niet alleen heeft de auteur dit boek op het Woord van God gebouwd, hij geeft ook alle 345 Bijbelverzen - in 201 hoofdstukken - vanuit het Oude en het Nieuwe Testament. Het boek heeft 156 bladzijden.

AANBEVELING
"Gods Zalving is iets waar ik niet zonder kan leven, in mijn bediening of Koninklijk leven in het algemeen. Robin Prijs heeft een grondig werk verricht, door zijn gave van onderwijs te gebruiken om dit intrigerende onderwerp duidelijkheid te geven. Zijn uitgebreid onderzoek zal u helpen om dit enorm belangrijke element van kracht beter te leren begrijpen. Ik ben voornemens om dit boek in de komende jaren als een handboek te blijven gebruiken!
Terry MacAlmon - Internationaal Aanbiddingsleider

Auteur: Robin Prijs
Formaat: Paperback, eBoek
Uitgave: juni 2016
ISBN 13: 9789082531206
Talen: Nederlands, Engels

Dit boek kan worden besteld bij iedere Christelijke boekhandel.

Koop nu via Bol.com
Koop nu via De Zalfolie Winkel

Meest Gelezen

De Zalfolie Winkel

Nieuwsbrieven

Abonneer je (gratis) op onze nieuws- en onderwijsbrieven, door hieronder je
e-mailadres in te vullen.

@LoveUnlimitedNL

Thu Dec 06 11:37:57 +0000 2018

@AskPayPal Thanks for the messages. In conclusion, #PayPal refuses to share any #details on the #cause of this… https://t.co/ddRUi7H1Mi
Thu Dec 06 08:46:10 +0000 2018

RT @IsraelMFA: Since Israel's withdrawal from the #Gaza strip in August 2005, #Hamas fired over 12,000 rockets, targeting Israeli civilians…

Echte verandering. Harten die volledig aan Jezus zijn overgegeven. Levens die volledig hersteld zijn.

Email: info@love-unlimited.org
Telefoon: 087 784 6565